SUPPen op de nieuwkoopse plassen

Nieuw! Sinds de zomer kun je via N-Joy SUP activiteiten volgen bij Strand Zomer in nieuwkoop! We geven SUP lessen, SUPtour en SUPyoga en je kunt zelf een SUPboard huren om de natuur in te gaan. De perfecte vakantieactiviteit!

Adres Strand Zomer: 
Meijepad 4
2421AK Nieuwkoop 

Parkeren: 
Parkeren is bij Strand Zomer niet mogelijk. Om bij het strandpaviljoen te komen kun je het beste je auto parkeren in het begin van de woonwijk bij de parkeerplaats naast Zuideinde 44c of in de nieuwbouwwijk. Let op, want voor parkeren buiten de vakken geldt een wegsleepregeling! Daarna is het nog 600 meter wandelen/fietsen naar het strandpaviljoen. De route is met borden aangegeven. Met de fiets is het paviljoen natuurlijk wel direct te bereiken.

SUP lessen

Voor onze SUP activiteiten werken we samen met Strand Zomer in nieuwkoop. Hier verhuren we onze SUPs en geven we SUPlessen en SUPyoga. Je kunt na je les of SUPsessie heerlijk op het terras neerstrijken voor een kop koffie of een borrel. Vanwege de enorme vraagn kunnen alleen leden hieraan deelnemen. Reserveren doe je gemakkelijk via de app.

 16 juli 10:00 SUPles beginners
18 juli 10:00 SUPtour
23 juli 10:00 SUPles beginners
30 juli 10:00 SUPles beginners
1 augustus 10:00 SUPtour
4 augustus 19:00 SUPyoga
6 augustus 10:00 SUPles beginners
15 augustus 16:00 SUPyoga
18 augustus 19:00 SUPyoga
21 augustus 9:30 SUPyoga 


Voor onze SUPles beginners hoef je geen ervaring te hebben. Iedereen is welkom voor een nat pak!  We blijven dicht bij de kant en oefenen met balans en peddelen.

Voor onze SUPtour is wel ervaring vereist. We gaan 1,5 tot 2 uur met elkaar op pad en hier is een goede conditie en balans voor nodig. We laten niemand zomaar alleen terugvaren dus je moet echt mee kunnen met de groep. We gaan samen de prachtige natuur van de Nieuwkoopse plassen ontdekken en komen op plekken waar je anders nooit zou komen! 

Heb je zin in ontspanning? Doe dan mee met onze SUPyoga van Annemiek! Heerlijk tot rust komen op het water in een prachtige omgeving. 

 I.v.m. de kosten voor deze lessen vragen we een extra bijdrage van €5,- per les. De lessen kun je nu reserveren in de Sportivity app, en bij registratie van je aanwezigheid worden de kosten automatisch verwerkt en afgeschreven bij de eerstvolgende incasso. 

We verzamelen bij Strand Zomer, Meijepad 4 in Nieuwkoop. Hier zijn kleedhokjes (geen douche) en toiletten aanwezig. 

Kom je met de auto? Je kunt je auto parkeren in het begin van de woonwijk bij de parkeerplaats naast Zuideinde 44c. Daarna is het nog 600 meter wandelen/fietsen naar het strandpaviljoen. Let op! Buiten de parkeervakken geldt een wegsleepregeling! Per fiets is het paviljoen gewoon bereikbaar. 

Huren

Wil jij prachtige tochten maken over de Nieuwkoopse plassen en wil je op plekken komen waar je anders nooit zou kunnen komen? Suppen is daar perfect voor! En trouwens, iedereen kan het! 

Dinsdag t/m vrijdag: €12.50 per uur 
Zaterdag & zondag: €15 per uur

Reserveer & betaal direct online en je kunt meteen de prachtige routes verkennen.

Check hier de huurvoorwaarden