Personal TraininG

Heb je hulp nodig bij het behalen van je doelen? Wacht niet langer! Bij ons kun je zowel individueel als in groepsverband personal training volgen bij een vaste trainer. De trainer zorgt elke keer weer voor een vernieuwende les en helpt je jouw grenzen te verleggen. 

Ik wil personal training ervaren!

Samen met de Personal Trainer/Voedings Coach stel je een trainingsplan op. Dit trainingsplan zal gericht zijn op het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen, zoals gewicht verliezen, fitter worden, kracht en spiermassa ontwikkelen, je conditie verbeteren of een algeheel betere lifestyle.  Aangezien ieder persoon anders is wordt het programma op maat gemaakt. Daarom is personal training voor iedereen geschikt! 

Daarnaast is personal training ook geschikt voor mensen die graag veel persoonlijke aandacht van hun trainer willen of als je een drukke agenda hebt. Binnen één uur wordt er een effectieve training afgewerkt! Daarnaast geeft het die extra stimulans die je soms nodig hebt om tot een goede prestatie te komen. Het geeft een stok achter de deur!

Volg je bij ons personal training, dan krijg je 20% korting op je sportabonnement zolang de periode duurt. 

Wil je weten of personal training bij je past?

Vraag jouw kennismakingsgesprek of gratis proefles aan met één klik op de knop. 

Voedingsplan 

Wil je nog harder aan je doelen werken? Volg dan ons op maat gemaakte voedingsplan en haal echt alles eruit wat er in zit! 

Met training alleen zal je nooit de beste en snelste resultaten bereiken als je niet focust op je voeding. Het is een combinatie van voeding en training die je naar je gewenste resultaten zullen brengen. 

Volg je bij ons personal training, dan is het voedingsplan daarbij inbegrepen.

Wil jij je fysieke doelstellingen nog sneller en effectiever bereiken, dan is het aspect voeding van essentieel belang. Met training alleen zal je nooit de beste en snelste resultaten bereiken als je niet focust op voeding. Het is een combinatie van voeding en training die je naar je gewenste resultaten zullen brengen. Veel mensen weten niet hoeveel, wat en wanneer ze moeten eten. 

Een op maat opgezet voedingsplan helpt je daarmee. Aan de hand van jouw doelstellingen (afvallen, aankomen, vet verliezen of spieropbouw) en jouw persoonlijke statistieken zoals gewicht, lengte, leeftijd, leefstijl etc. wordt een voedingsplan op maat voor je gemaakt met daarin exact aangegeven hoeveel, wat en wanneer je gaat eten. 

In het voedingsplan wordt o.a. een weekschema verwerkt. Hier staat per dag in hoeveel je moet eten, volledig op maat voor jouw eigen lichaam. Wij maken een voorbeeld schema. Het enige wat je hoeft te doen is het plan volgen. Hou je je aan het plan, dan zullen de resultaten onvermijdelijk zijn! 

Om echt resultaat te behalen wordt geadviseerd om het voedingsplan 12 weken te volgen. Dit omdat na 12 weken pas gedragsverandering plaatsvindt. Hoe ziet het voedingsplan er uit?

Voedingsplan Basis: 
Week 1: 30 minuten, intake 
Week 2: 60 minuten, eetschema doornemen en analyseren, voorbeeldschema maken. 
Week 5: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 9: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 12: 15 minuten, afsluiten, wegen en meten, aanpak komende weken. 

Voedingsplan Premium: 
Week 1: 30 minuten, intake 
Week 2: 60 minuten, eetschema doornemen en analyseren, voorbeeldschema maken. 
Week 3: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 4: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 5: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 6: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 7: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 8: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 
Week 9: 15 minuten, wegen en meten, eetschema doornemen. 

Week 12: 15 minuten, Afsluiten, wegen en meten, aanpak komende weken. 

Wil je weten of ons voedingsplan aansluit bij jou wensen?

Vraag jouw kennismakingsgesprek aan met één klik op de knop.