Ons team

Kennis is macht! Maak kennis met ons team. Onze teamleden hebben jarenlange ervaring in de fitnessbranche en hebben uitgebreide kennis om jou je doelen te laten behalen. 

Rosanne Lagewaard

Eigenaresse - (Medisch) Fitnessinstructeur - Fysiotherapeute


Sport is haar passie en ze begeleidt je dan ook graag naar jouw specifieke doel. Heb je blessures of een medische reden dat je komt sporten? Dan zit je bij Rosanne helemaal goed. 

Nicole Piket

Clubmanager - Groepslesinstructrice - (Medisch) Personal Trainer - Voedingscoach - Medisch fitnessinstructrice

Nicole is met haar jarenlange ervaring een van de vaste gezichten in de sportschool. Nicole heeft veel ervaring in medisch fitness en met ouderen. Zij gaat verder waar de fysiotherapeut stopt. In haar personal trainingen en groepslessen haalt ze alles eruit wat erin zit!

Marga van der Werff

Clubmanager - Fitnessinstructrice - Groepslesinstructrice

Marga heeft jarenlange ervaring en geeft met veel passie onze groepslessen. Wil je leuke groepslessen volgen, doe dan mee met de lessen van Marga! Ook in de fitness helpt ze je uitstekend.

Margreet Veenstra

Fitnessinstructrice - Groepslesinstructrice - Personal Trainer - Voedingscoach

Ook bij Margreet zit je goed als je het uiterste uit jezelf wil halen. Ze is een van onze vaste gezichten en een echte allrounder. Groepslessen, personal training of fitness, ze haalt altijd 100% uit je!

Annabel Schouten

Fitnessinstructrice

Bij Annabel ben je op het goede adres voor al je fitnessvragen. Een nieuw schema nodig? Vraag het haar! Heb je blessures? Onze fysiotherapeute in opleiding helpt je graag op weg. 

Tessa Groenendijk

Fitnessinstructrice - Personal Trainster - Voedingscoach

Tessa haalt echt alles uit jou! Je kan niet om haar enthousiasme heen en als Tessa je begeleidt, dan ga je echt tot het gaatje.  

Sander van der Schaaff

Fitnessinstructeur 

Sander is onze fanatieke topsporter en ook hij is in opleiding tot fysiotherapeut. Heb jij sportspecifieke vragen? wil je hoger springen of harder rennen? Dan haalt Sander 100% uit de kan voor je. 

Lucas Burggraaf

Fitnessinstructeur - Personal Trainer - Voedingscoach

Lucas is onze enthousiaste personal trainer. Heb jij een stok achter de deur nodig en wil je echt elke keer een effectieve workout? Vraag het Lucas! 

Natasja Koster

Administratief medewerkster

Natasja doet onze ledenadministratie. Heb je vragen over je abonnement, over betalingen of over andere administratieve zaken, vraag dan naar Natasja. 

Lois Jacob 

Receptioniste

Lois is ons andere gezicht achter de receptie. Klant is koning en ook bij Lois staat daarom de koffie altijd voor je klaar! 

Iris Mekking

Receptioniste & Grafisch Vormgever

Iris heeft onze nieuwe huisstijl ontwikkeld en is verantwoordelijk voor alle grafische vormgeving. Je ziet Iris ook achter de receptie.

Wilfred Verhagen

Hardlooptrainer

Wilfred zet onze hardlopers drie keer per week flink aan het werk. Wil jij een marathon gaan lopen? Dan kan Wilfred je uitstekend opweg helpen. 

Mirjam Rademaker

Groepslesinstructrice

Mirjam is een van onze vaste groepslesinstructrices. Pilates, Xco of Spinning, Mirjam gaat altijd tot het uiterste. 

Jannette Craanen

Groepslesinstructrice 

Een lekkere workout vol met gezelligheid, dat is waar Jannette elke keer weer voor zorgt. Wil je strakke buikspieren? Doe mee met haar Xco les!

Petra Vane

Groepslesinstructrice 

Petra is ons vaste gezicht in de spinninglessen. Een pittige les maar ook vol gezelligheid, dat is wat Petra twee keer per week voor je doet!


Marleen van Muiswinkel

Sportmasseuze

Heb je rugpijn of ben je gewoon toe aan een massage? Dan staat Marleen voor je klaar. Marleen doet ook triggerpointbehandelingen.

Annemieke Captein

Groepslesinstructrice 

Annemieke geeft elke maandagavond Yoga. Wil je 's avonds weer helemaal zen naar huis, dan zit je bij Annemieke goed. 

Irene Terpstra

Groepslesinstructrice

Irene geeft elke zondagochtend de Xco les. Wil jij strakke buikspieren? Sluit dan eens bij Irene aan en zij haalt alles uit je!

Tessa Hassefras

Schoonheidsspecialiste

Tessa runt onze beautysalon. Ben je toe aan een lekkere gezichtsbehandeling of frisse wenkbrauwen? Dan zit je bij tessa helemaal goed. Lees hier meer over onze salon.