NIEUWS

Nieuwsbrief 15 oktober

Created with Sketch.

Naar aanleiding van de persconferentie en de aangepaste maatregelen hierbij een duidelijk overzicht van de nieuwe maatregelen die bij ons gelden. Volg je groepslessen bij ons, lees dan ook het laatste deel goed door.

 

Maatregelen per 15 oktober:

 • 1,5 meter afstand houden
 • Schoonmaken van het materiaal na gebruik! 
 • Kleedkamers, sauna en douches zijn gesloten. Sleutels, telefoons e.d. kun je afgeven aan de balie. 
 • De bar blijft gesloten.
 • Mondkapjes zijn verplicht, ze mogen af als je met je oefening bezig bent. Ben je je mondkapje vergeten dan zijn ze verkrijgbaar aan de balie voor €1,-. 
 • Spotten is niet meer toegestaan

 

Wij rekenen op ieder zijn verantwoordelijkheid. Houd je je niet aan onze regels dan kunnen we de toegang ontzeggen. 

 

Groepslessen

Op 14 oktober is er last minute nieuwe informatie geplaatst op de website van de overheid wat voor onduidelijkheid heeft gezorgd bij jullie en bij ons. Wij kunnen je met gerust hart vertellen dat onze groepslessen door mogen gaan! Wij mogen met maximaal 12 man in de zalen groepslessen blijven geven. Dit zorgt voor de volgende aanpassingen: 

 • Buiten blijven verzamelen, maar in groepjes van 4 tegelijk de trap op. 
 • Als je binnenkomt in een groepje van 4 wijst de instructeur je plaats aan. Wij zorgen voor klaarleggen van het materiaal. Ga niet onnodig door de zaal heen lopen. 
 • De groepjes mogen niet mengen. Dat betekent dat je per groepje na de les de zaal verlaat op aanwijzing van de instructeur. 

 

Wij begrijpen dat, omdat het aantal nu naar 12 is gezet, er mensen zijn die mis gaan grijpen, vooral voor de spinninglessen. We zijn bezig met het plannen van extra lessen. Hou hiervoor de app/website/insta/facebook in de gaten. Wil je liever vanuit je huiskamer meedoen met de spinninglessen? Leen (of koop) dan een spinningfiets bij ons en doe virtueel via Zoom mee met onze live en virtuele lessen!

 

Heb je vragen, stel die dan middels een reactie op deze nieuwsbrief. 

 

 

Tot snel! 

 

Team N-Joy

De Sauna is weer open!

Created with Sketch.

Deze week zijn we gestart met het openstellen van onze sauna. De sauna kan alleen gebruikt worden op aanvraag. Er mogen maximaal 2 mensen in de sauna i.v.m. de 1,5 meter afstand. Gebruik van een handdoek en desinfecteren na gebruik is verplicht. Hier zal streng op worden gecontroleerd. Als hier niet aan gehouden wordt kunnen wij toegang tot de sauna ontzeggen of kunnen wij de sauna weer sluiten. 

Aqua zumba is weer gestart!

Created with Sketch.

Met ingang van 17 juni kan de aquazumba weer van start gaan in het zwembad! Wij zijn gebonden aan de beschikbare tijden van het zwembad. Dat betekent dat de zumba wordt gegeven op woensdagen om 9:00. Als de les vol zit plaatsen we een les erachteraan op dezelfde ochtend. Voorlopig blijft het dus alleen de woensdagochtend. T.z.t. is er uitbreiding mogelijk, afhankelijk van het zwembad. 

Hierbij volgen we de maatregelen van het zwembad, dat betekent: 

– Telefonisch reserveren bij het zwembad is noodzakelijk. Je ziet de lessen wel in ons rooster, maar reserveren is niet mogelijk in ons eigen systeem. Kom je altijd op een vaste tijd? maak dan een vaste reservering bij het zwembad. Dan hoef je alleen af te bellen als je niet komt.

– Geen maximum aantal mensen in de groep.

– Thuis douchen. 

– Thuis al de badkleding aantrekken. 

– Volg altijd aanwijzingen van het zwembadpersoneel op. 

– Overige informatie kun je vinden op de website van het zwembad.

Zien we je snel? 

Nieuwsbrief 1 juli 

Created with Sketch.

 

Beste leden, 

 

Eindelijk is het zo ver, we mogen 1 juli open! Via deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte stellen van de regelgeving in de sportschool. Echte duidelijkheid hierover is er niet, er kan dus zo een en ander veranderen.  We zijn vanaf 1 juli volgens de reguliere openingstijden open. 

Als algemene regels hanteren wij het volgende, wat algemeen al bekend is: 

 • Altijd 1,5 meter afstand houden.
 • Handen desinfecteren bij binnenkomst.
 • Fitness: binnenkomen via de hoofdingang en verlaten via de nooduitgang bij de stairmaster. Als deze gebruikt wordt kun je via de hoofdingang naar buiten.
 • Groepsles: Binnenkomen via de hoofdingang en verlaten via de nooduitgang.
 • Volg altijd aanwijzingen van het personeel op.
 • Voor en na gebruik reinigen van het betreffende materiaal/apparaat.
 • Bij klachten (of van een huisgenoot): blijf thuis. 
 • Gebruik van een handdoek is verplicht. 
 • Neem je pasje mee.

 

Reserveren 

De overheid heeft aangegeven dat reserveren tot 100 personen niet verplicht is. Toch zullen wij voorlopig ons reserveringssysteem blijven gebruiken voor zowel fitness als groepslessen. Het kan bij ons op bepaalde tijden behoorlijk druk zijn in de sportschool waardoor je geen 1,5 meter afstand meer kan bewaren tot anderen. Om er voor te zorgen dat we geen mensen naar huis hoeven te sturen omdat het te druk is, blijven wij dus met ons reserveringssysteem werken. 

In de nieuwe app kun je zien hoeveel mensen er op een bepaalde tijd hebben gereserveerd. Wil je op een rustig moment komen sporten dan kun je dat dus zien in onze app. Als je last-minute wilt komen kun je dus ook zien of er plek is. Je hoeft dus niet lang van te voren je bezoek te plannen. Heb je vorige week geen email ontvangen over onze nieuwe app? Neem dan contact met ons op. Reserveren is via de website niet meer mogelijk, dus de app is noodzakelijk om een reservering te maken. Heb je geen smartphone? Je kunt ons altijd per mail of telefoon bereiken om een (eventuele vaste) reservering te maken. De fitness is verdeeld in tijdsblokken van 1 uur. Heb je meer tijd nodig of wil je nog even na kletsen met een kop koffie of thee, dan mag je een extra blok reserveren. De bar zal als vanouds open zijn, met wat minder zitplekken dan voorheen 

 

Faciliteiten 

De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden. Echter i.v.m. onze kleine kleedkamers houden wij een maximum van 4 personen aan in de kleedkamer. Wij vragen daarom alsnog om in sportkleding naar de sportschool te komen en thuis te douchen. Wil je toch de kleedkamer in, meld je dan bij de bar. Zo kunnen wij bijhouden hoeveel mensen er binnen zijn. De sauna zal voorlopig gesloten blijven. De hygiënemaatregelen voor sauna’s gaan dusdanig ver dat de sauna wel open is, maar voor maximaal 2 mensen tegelijk. Gebruik van een handdoek en achteraf desinfecteren is verplicht. Hier wordt streng op gecontroleerd. De zonnebank mag gebruikt worden en dien je als vanouds te reserveren via de map op de balie. 

 

Groepslessen 

Kijk goed in ons groepslesrooster waar en wanneer welke les gegeven wordt. 

Wil je virtueel komen spinnen dan kun je hiervoor reserveren onder de naam ‘fitness binnen’. Ons zomerrooster komt binnenkort online. Hou hiervoor de website/app/facebook in de gaten. 

 

Fitness 

Fitness kan zoals vanouds weer worden opgepakt. Een aantal cardioapparaten, de trilplaat en een buikspierapparaat zijn buiten gebruik om afstand te kunnen creëren. De kleine zaal wordt gebruikt als uitbreiding op de fitness. De roeiapparaten zullen daar te vinden zijn, net als wat losse bankjes die normaal boven staan zoals de biceps curl en het buikspierbankje. Ook de spinningfietsen die hier klaarstaan mogen voor cardio worden gebruikt. Er zijn looproutes gemaakt met rood/witte tape. Deze zorgen ervoor dat afstand houden tot mensen en apparaten eenvoudiger is. 

Wil je een frisse start maken op 1 juli, schroom dan niet om een afspraak in te plannen bij een van onze instructeurs om een nieuw schema te maken! 

 

Nieuw systeem 

Er zijn een paar kleine veranderingen in ons nieuwe systeem dat voor u van toepassing kan zijn. Iedereen zijn betaaldatum is naar de eerste van de maand gezet. Het kan zijn dat er dus nog een klein bedrag open staat. Dit heeft er mee te maken dat iemand een betaaldatum had op 16e van de maand, maar nu naar de 1e van de volgende maand is gezet. Er staat dan dus nog een rekening open van de 16e tot de 1e. Iedereen heeft daarnaast in juni nog 25% korting ontvangen als compensatie. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met Rosanne of Natasja. 

Daarnaast zal bij je eerste bezoek je pasje opnieuw moeten worden gekoppeld en een nieuwe foto moeten worden gemaakt. Heb je nog een oud pasje met een magneetstrip dan ontvang je van ons een nieuw pasje. We zijn ook bezig met een nieuwe website! 

 

Zien we jou woensdag ook?