Power Yoga

Power Yoga is helemaal hip. Het is een stroming die al jaren groeit en ook nu door blijft groeien. Power Yoga  is afgeleid van de traditionele Yoga. Veel mensen die yoga als vaag of zweverig beschrijven komen snel op hun woorden teru gna een kennismaking met een les Power Yoga! 

Power Yoga is vooral geschikt voor mensen die wel graag Yoga willen doen, maar zich graag met het lichamelijke deel van de yoga bezig houden, en minder met het geestelijke deel. Power Yoga richt zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Wij werken samen met ClubJoy, zij maken de Power Yoga lessen voor ons. De lessen worden altijd gegeven door een gecertificeerde instructeur. 

Dit wil ik graag proberen!

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een vorm van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te krijgen over lichaam en geest. Hatha Yoga een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha Yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana's. Meditatie is hier ook een onderdeel van. In het westen is Hatha Yoga vooral een populaire middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen. Het doel van Hatha Yoga is in het wesetn daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.

Ik doe graag een keer mee!