Aqua zumba

 Wij werken samen met zwembad de Kuil in Bodegraven. Hier geven wij onze aqua zumba lessen en onze leden mogen kosteloos meedoen met de aqua fitness lessen van het zwembad zelf. 

 Je gaat bewegen in het water, waarbij de weerstand van het water de oefeningen wat zwaarder maakt. Je gaat springen, rondjes draaien, zwaaien met je armen en “swingen” op de muziek. Om de oefeningen nog intensiever te maken, worden deze bewegingen dikwijls gecombineerd met allerlei materialen, zoals dumbells, kettlebells, plankjes en nog veel meer. Actie, snelheid, conditie, kracht, samenwerking en plezier komen op een uitdagende wijze samen in en rond het zwembad. Voor aqua zumba moet u zich aanmelden bij het zwembad.

Dit is wat voor mij!

Aqua Varia

De intensiteit in deze activiteit wordt volledig door u zelf bepaald en wordt in zowel diep als ondiep water gegeven. Het is een mix van zwemmen en fitness waarbij presteren met plezier centraal staat. De ene keer bestaat de les uit een combinatie van spel en zwemcardio, de andere keer een combinatie van onze Aqua-HIIT en Aqua-Joggen. Alles spiergroepen worden gestimuleerd door het water en de verschillende oefeningen. Voor Aqua Fitness moet u zich aanmelden bij het zwembad.

Ik wil het graag uitprobeRen!

Aqua Bootcamp

 

Aqua Bootcamp is een intensieve workout onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Alles draait om actie, snelheid, afwisselende oefeningen en samenwerking. Door het herhalen van de oefeningen en bewegingen verleg je jouw conditionele grenzen!
Het bevat een mix van oefeningen in diep en ondiep water en op de kant. Je kunt de training aanpassen naar je eigen tempo en intensiteit.