Fitness

Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Fitness kent twee categorieën. Cardiotraining voor het creëren van uithoudingsvermogen en krachttraining helpt je bij het opbouwen van spiermassa. Bij ons ben je voor beide doelen op het juiste adres. Lees hieronder wat we te bieden hebben en kijk bij de impressie voor extra foto's. 

Onze uitgebreide fitness

Cardio

Voor cardiotraining hebben we alles in huis. Met onze hometrainers, crosstrainers, steppers, zitfietsen, roeiapparaten, een handfiets en een stairmaster kun je uitgebreid met je cardiotraining aan de slag. Wist je dat onze cardioapparatuur zelfs energie opwekt en opslaat in een grote accu?

Krachtapparaten

Een uitgebreide lijn aan krachtapparaten vindt je op de begane grond. Ze bieden je de mogelijkheid om op een veilige manier je krachttraining uit te voeren. Al onze krachtapparaten zijn van het merk SportArts en zijn nog zo goed als nieuw. Beneden vindt je ook ons Functional Rack waar je vrije oefeningen kunt uitvoeren. 

vrije krachttraining

Op de eerste verdieping vindt je onze vrije krachttrainingszone met een uitgebreide collectie dumbbells tot 60KG, verschillende soorten bankjes, barbells met bijbehorende schijven, Squat en benchpressrekken, een smith machine, geprepareerde barbells en onze plate loaded krachtapparatuur van Hammer. Beneden staan meerdere kabeltorens voor de kabeloefeningen.